Over Agnetha

Agnetha Bernardt

Agnetha Bernardt

Voordat je besluit om met mij aan de slag te gaan, wil je misschien meer over mij weten. Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Agnetha Bernardt. Ik ben geboren in Haarlemmermeer (1982), en woon sinds 2017 in Alkmaar. Samen met mijn partner heb ik 2 kinderen, 1 meisje van 6 jaar en een jongetje van 2 jaar.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2013 de sprong gewaagd en ben ik mij gaan omscholen tot pedicure. Al snel werd ik enorm enthousiast over dit beroep en de mogelijkheden. In 2014 heb ik de basis pedicure opleiding afgerond bij Kollaart Opleidingen in Haarlem.

Op 01 mei in 2015 ging ik naar de Kamer Van Koophandel om mijn bedrijf Agnetha Pedicure in te schrijven. Mijn doel was simpel, professionele voetverzorging aanbieden waar mensen de deur niet voor uit hoeven. Als ambulant pedicure heb ik al veel mensen ontmoet en geholpen aan verzorgde voeten en teennagels.

Gediplomeerd Medische Pedicure

Als pedicure is het van groot belang om je te blijven bijscholen en landelijk erkende diploma’s te halen. Naast diverse bijscholingen heb ik in 2020 de opleiding Medisch Pedicure bij La Lique in Heerhugowaard afgerond. Met het behalen van dit diploma ben ik ook bevoegd om de zogeheten risicovoeten te behandelen.

Het aantal risicopatiënten neemt in Nederland enorm toe, denkt u hierbij aan onder andere diabetes, reuma, vaatproblemen, psoriasis en parkinson maar ook voetverzorging bij kanker. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond, dat vroegtijdige signalering van risicofactoren voetproblemen kan voorkomen.

Graag wil ik iets betekenen voor mensen met voetproblemen, maar u kunt bij mij ook terecht voor cosmetische voetverzorging inclusief nagel- of gellak.

De praktijk

Met mijn verhuizing naar het Burgemeesterskwartier in Alkmaar is mijn droom, een eigen pedicure praktijk, eindelijk een feit. Op 03 augustus 2020 opende Agnetha Medisch Pedicure haar deuren. In mei van hetzelfde jaar bestond mijn bedrijf 5 jaar.

Klantvriendelijkheid en een optimale hygiëne staan bij mij op de eerste plaats. Aan het verzorgen van uw voeten besteed ik dan ook veel aandacht. U kunt een professionele en ontspannen behandeling verwachten waarbij ik werk met de laatste technieken en nieuwste apparatuur.

Ik ben gediplomeerd ProVoet medisch pedicure en werk volgens de richtlijnen waarvan de kwaliteitsborging vastligt in het kwaliteitsregister pedicure, het KRP.

Ik hoop van harte u van dienst te kunnen zijn!
Heel graag tot ziens.

Agnetha Bernardt