Behandelingen

Medisch Pedicure Agnetha

Pedicure- en medisch pedicure

Uiteraard onderzoekt de medische pedicure de voeten, knipt de nagels en/ of freest de nagels dun. Eelt, kloven en eventuele likdoorns worden voor u verwijdert. De gehele voetverzorging is bij een pedicure behandeling inbegrepen. Een intake bij de eerste afspraak en tips voor een goede voetverzorging ook.

Een pedicure behandeling kan worden uitgebreid met nagellak of gellak.

TIP: Een pedicure behandeling is uit te breiden met een voetscrub en reiniging met een warme handdoek. Deze aromatisch geurende peeling met natuurlijk zeezout ontlast belaste voeten en verzorgd de huid intensief.

IBD Control Gel

Het product om lelijke teennagels mooi te maken.

Dit product heeft de eigenschap dat het bij reconstructie tot wel 6 weken meegaat. U voelt zich weer zelfverzekerd over uw voeten! IBD Control Gel is een kruising tussen gel en acryl met de voordelen van beide producten. IBD Control Gel heeft de juiste hardheid en is pijnloos toe te passen.

Te gebruiken bij:
Schimmelnagels, beschadigde nagels, tunnelnagels, ingroeiende nagels.

Nagelreparatie met IBD Control Gel, afgewerkt met gellak.

Nagelbeugels

Nagelbeugels worden gebruikt bij ingegroeide nagels of wanneer nagels dreigen in te groeien. De beugel corrigeert de stand van de nagel en voorkomt en verhelpt ingroei.

Er zijn verschillende nagelbeugels welke kunnen worden toegepast. Afhankelijk van de klachten en de oorzaak van het probleem, kan er worden bepaald welk type nagelbeugel het meest geschikt is.

Het plaatsen van een nagelbeugel is niet pijnlijk en werkt soms direct al verlichtend!

Orthesiologie

Het maken van Ortheses is bestemd om de teenstand te reguleren. diverse drukplekken worden hiermee ontlast aan en tussen de tenen. Drukplaatsen worden drukvrij gelegd door op maat gemaakte siliconen teenstukjes.

Voor een overzicht van alle behandelingen en tarieven klikt u hier.