Corona

Protocol behandeling COVID-19

Met ingang van 11 mei mogen er weer pedicure behandelingen worden ingepland. 

Volgens het Coronavirus / COVID-19 protocol van de RIVM en ProVoet kan ik u alleen behandelen als u alle onderstaande vragen met NEE kunt beantwoorden: 

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)? 

2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Heeft u of een van uw huisgenoten één van bovenstaande klachten of twijfelt u? Neem dan tijdig, tenminste 24 uur van tevoren, telefonisch contact op voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Extra maatregelen en verzoeken: 
– Kom op tijd (niet te vroeg of te laat). Klanten kunnen niet eerder de praktijk in dan de afgesproken tijd.
– Desinfecteer bij aankomst uw handen.
– We schudden geen handen en bewaren waar mogelijk 1,5 meter afstand. 
– Bij een ambulant bezoek verzoek ik u geen verder bezoek toe te laten tijdens de pedicure behandeling. Ook bij bezoek in de praktijk komt u alleen.
– Het is niet verplicht zelf een mondmasker te dragen. Vind u dit wel prettig dan is het mogelijk een mondmasker te kopen van uw pedicure.
– Graag als u contant betaald gepast geld meenemen. U kunt ook pinnen.