Tarieven

Basis pedicure behandeling (tot max 45 min) I € 32,00
Desinfecteren van de voeten en nagelomgeving, nagels knippen/frezen/polijsten, nagelomgeving reinigen/verzorgen, verwijderen overtollig eelt en eventuele likdoorn(s)/kloven/ingroeiende teennagel(s), incrèmen voeten. Inclusief gratis voetencheck bij de eerste behandeling.
Extra:
Basis nagels lakken I € 7,00 *
2 lagen nagellak.
DeLuxe nagels lakken I € 12,00 *
Basecoat, 2 lagen nagellak, top coat.
Gellak behandeling Full color voeten I € 28,50 of in combinatie met een pedicure behandeling € 20,00
Een prachtige verstevigende laag over de natuurlijke nagel welke wel 6 weken blijft zitten. Knippen van de teennagels en incrèmen van de voeten inbegrepen. Eventueel verwijderen oude gellak inbegrepen.
Manicure met gellak full color voor de handen I € 28,50 of in combinatie met een pedicure behandeling € 24,50
Een prachtige verstevigende laag over de natuurlijke nagel welke circa 2 weken blijft zitten. De nagels worden in model gevijld, nagelriemen verzorgd, gellak aangebracht. Afsluiting met verzorgende hand crème. Verwijderen oude gellak niet inbegrepen. 
Gellak behandeling French Pedicure voeten I € 36,00 of in combinatie met een pedicure behandeling € 30,00
Een prachtige verstevigende laag over de natuurlijke nagel. Een wit randje met een licht roze nagelbed geeft een heel natuurlijke en verzorgde uitstraling. Blijft wel 6 weken zitten. Knippen van de teennagels en incrèmen van de voeten inbegrepen. Eventueel verwijderen oude gellak inbegrepen.
Manicure met gellak French Manicure voor de handen I € 36,00 of in combinatie met een pedicure behandeling € 34,50
Een prachtige verstevigende laag over de natuurlijke nagel. Een wit randje met een licht roze nagelbed geeft een heel natuurlijke en verzorgde uitstraling. Blijft circa 2 weken zitten. De nagels worden in model gevijld, nagelriemen verzorgd, gellak aangebracht. Afsluiting met verzorgende hand crème. Verwijderen oude gellak niet inbegrepen.
Teennagel reparatie of reconstructie met sculpture gel
Per nagel I € 12,50 * (bij elke extra nagel € 2,00 per nagel minder)

Toepassingen: behandeling van (brokkelige) schimmel- of kalknagels, stootnagels, ingroeiende nagels, afgebroken nagels.
* = Uitsluitend in combinatie met een pedicure behandeling.
Producten: 
HFL Dermoleen Crème, vochtinbrengend en verzorgend 125 ml. I € 12,50
Te gebruiken als dagelijkse verzorging of bij een licht droge of schilferige huid. Dermoleen kan uitstekend worden gebruikt in combinatie met de Roselan zalf zodat er een goede wisselwerking ontstaat tussen vochtinbreng en het herstellen van de huid.
HFL Roselan Zalf, herstellend 60 ml. I € 12,00
Intensief werkend product tegen de droge huid. De zalf is een weldaad voor huidschilfers, kloven en droge plekken op de huid maar ook een uitstekende verzorging voor de normale huid. Dringt diep door in de huid waardoor niet alleen de opperhuid wordt hersteld maar ook de diepere huidlagen. Hierdoor kan de zalf perfect in combinatie met de vochtinbrengende Dermoleen Crème gebruikt worden tegen klachten zoals kloven of bij psoriasis.
HFL Dermo Dry, hét product tegen zweetvoeten. I € 15,95
Binnen 3 tot 10 dagen resultaat. Te gebruiken als kuur voor langdurig blijvend resultaat.
HFL Solution Spray 50ml. I € 12,00
HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels/schimmelnagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. De spray maakt de huid en nagels goed schoon, verzorgt kalknagels, de rode gevoelige huid en bevat tevens verzorgende bestanddelen. Met 50ml doe je circa 6 weken. Als beste getest in de praktijk. Daarnaast heeft labaratoriumonderzoek uitgewezen dat de spray een slagingskans heeft van 99,8 % op de meest voorkomende schimmels. Toepassing:

  1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij uw pedicure.
  2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen.
  3. Spray uw nagels 2 maal daags in met de HFL Solution Spray.
  4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Solution Spray.
Voorwaarden:
– Agnetha Pedicure komt met alle benodigdheden bij u thuis. U hoeft niets voor te bereiden, alleen een handdoek klaar te leggen.
– De cliënt dient na afloop van de behandeling de betaling contant of via een
betaalverzoek te voldoen.
– Afspraken uitsluitend bij de cliënt aan huis.
– Prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten. Voor slecht bereikbare locaties kan een
toeslag worden berekend.
– Parkeerkosten worden in rekening gebracht.
– U kunt uw afspraak kosteloos annuleren indien dit minimaal 48 uur van te voren wordt aangegeven. Indien u 48 uur of korter van tevoren annuleert ben ik genoodzaakt om 50% per gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Vergeet u de afspraak af te zeggen, ben ik helaas genoodzaakt het gehele bedrag van de ingeplande behandeling(en) in rekening te brengen
– Als ambulant pedicure heb ik vaak te maken met drukke verkeerssituaties. Daarom vraag ik u begrip en rekening te houden met een speling van 10 minuten voor en na de afgesproken tijd. Gelukkig komt het zelden voor maar mocht het door omstandigheden veel later worden neem ik telefonisch contact op.

Pedicure Deluxe