Nieuws

Alkmaar, 30 juli 2019

Dank jullie wel!

Agnetha Pedicure bestaat bijna 5 jaar. Zonder jullie was dit mij niet gelukt.

Toen ik startte met mijn eigen onderneming liet ik een vaste baan met een vast inkomen achter mij om te doen wat ik leuk vind. Ondernemen is niet altijd makkelijk en ik heb soms enorm zitten tobben over vraagstukken welke ik tegen kwam. Nu kijk ik terug op een heel fijne periode waarin ik veel geweldige mensen heb leren kennen en ik ben zo blij dat ik destijds de stap heb gezet.

Zoals de meeste van jullie weten heb ik het afgelopen jaar geïnvesteerd in het ontwikkelen van mijn vaardigheden en kennis door middel van het volgen van de opleiding medisch pedicure. Mijn doel is om uit te blinken in mijn vak en door het volgen van deze opleiding kan ik jullie nog beter van dienst zijn.

Na 5 jaar is het ook tijd om de balans op te maken. Bijscholing en professionaliteit kosten geld en ook de algemene kosten zijn het afgelopen jaar toegenomen. Daarom heb ik besloten mijn prijzen per 01 oktober 2019 te verhogen.

De nieuwe tarieven staan op de ‘tarieven’ pagina.

Ik wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te wijzen op mijn annuleringsbeleid. Bij verhindering dient dit uiterlijk 48 uur van te voren te worden gemeld anders worden kosten voor de gereserveerde behandeling in rekening gebracht.

Vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag.

Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en ik hoop dat ik nog lang jullie voeten mag voorzien van goede zorg en aandacht.

Tot gauw!

Agnetha Bernardt